STORE

Dansk OBS Serier

Serie 1: Kristendoms Grundlag

Interaktiv (inkl. YouTube videoer) undervisningshæfter med Erling Rasmussen kommer snart.

Serie 2: Høstens Redskaber

Vi er befalet af Jesus til at fortælle og vise mennesker, at Gud elsker dem, og at de kan finde fred med ham gennem Jesus Kristus død på korset. Anette Holt Larsen underviser helt praktisk, hvordan menighed kan gøre dette gennem Evangelisk Kraft, Helbredelse og Frihed.  Undervisningshæfterne er interaktiv. Siderne er smuk designet og inkludere YouTube videoer, hvor Anette underviser ‘live’.

Look inside Details
Pay with Card (Kr35.00)
Preview

Høstens Redskaber - Evangeliets Kraft (S2.E1) Anette Holt Larsen

  • Forfatter: Anette Holt Larsen. Evangeliet, som er Guds kraft til frelse: En undervisning om hvad evangeliet indeholder og hvordan man beder til frelse. En interaktiv bog med YouTube videos fra forfatteren Anette Holt Larsen. Dette bog er en del af en 3-part serier 'Høstens Redskaber' (OBS Serie 2.)      
  • Funology
Look inside Details
Pay with Card (Kr35.00)
Preview

Høstens Redskaber - Helbredelse (S2.E2) Anette Holt Larsen

  • Forfatter: Anette Holt Larsen. Hvordan syge helbredes: En undervisning om hvordan Helligånden virker igennem os med sin kraft til helbredelse. Helbredelse er en stærk redskab til høsten. En interaktiv bog med YouTube videos fra forfatteren Anette Holt Larsen. Dette bog er en del af en 3-part serier 'Høstens Redskaber' (OBS Serie 2.)
  • Funology